Билков лосион против косопад 100 мл Преглед отблизо

Билков лосион против косопад 100 мл

Нов продукт

Спрете косопада

Eкстракти от коприва, орех, репей, чувен, дъбови кори и люта чушка.

Миксът от добре подбрани билки максимално стимулира растежа на косата и заздравява косъма. Ефикасно се бори с загубата на косата и едновременно с това, я прави ефирно мека, заздравена и бляскава. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

9,90 лв.

Повече информация

Начин на употреба: След измиване на косата с памучен тампон напоен с лосиона, втрийте в корените с леки кръгови движения. Не се изплаква след това с вода!!! Избягвайте контакт с очите и устните. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете обилно с вода. Ако усетите дразнене, прекратете употребата.

Интересни факти  -  Защо космите започват да изтъняват в определени зони на темето? Тестостеронът, който се отделя при мъжете и в по-малко количество при жените, се преобразува в по-активния хормон дихидротестостерон (ДХТ) под влияние на ензима 5-алфа-редуктаза. Този ензим се среща предимно в скалпа и простатата. Високото ниво на ДХТ е обвързано с високите нива на ензима. Новообразувалият се активен хормон прониква в клетките на фоликула и нарушава синтеза на белтъците, отговорни за образуването на косъма. Фоликулът става по-малък по размер и всеки следващ косъм има по-кратка растежна (анагенна) фаза. По принцип в анагенната фаза матриксните клетки се делят бързо и раздвижват космената луковица. Там те се трансформират в клетки, които формират обвивката и стъблото на косъма. Образува се медула, кортекс и кутикула на косъма. Процесът завършва с отделяне на кератин, който е основната градивна единица на стеблото и кератинизация на клетките на корена. Растежната фаза е продължителна – между 3 и 8 години. Тя представлява 85 % от времето на растеж на косъма.

INCI: Aqua, Propolis, Zink, Ethanol alcohol, Ascorbic acid, Salicylic acid, Resorcinol, Vitamin B, Plantago Major extract, Beeswax, Juglandis regia, Urtica Dioica, Arctium lappa, Quercus robur, Chenopodium b. henricus, Cayenne pepper, Capsicum frutescens.

Произход: България

100 мл

Summary

  • Product Name:Билков лосион против косопад 100 мл
  • Product Reference: 8003
  • Price: 9,90 лв.
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.15 kg
  • Description: Спрете косопада Eкстракти от коприва, орех, репей, чувен, дъбови кори и люта чушка. Миксът от добре подбрани билки максимално стимулира растежа на косата и заздравява косъма. Ефикасно се бори с загубата на косата и едновременно с това, я прави ефирно мека, заздравена и бляскава. 
Path: > > Билков лосион против косопад 100 мл