Най-продавани

Информация

New products

Разгледани продукти

СИРОП ОТ БЪЗАК - 500 мл

Нов продукт

Сироп от Бъзак от сърцето на Родопите, приготвен по стара семейна рецепта със изключителни свойства в която има плод, цвят, корен и кора от растението - общоукрепващо въздействие върху имунната система, има мощно действие на антиоксидант. Съставът на цялото растение – от корен до цвят и плод, дава възможност да се приготвят лечебни продукти с въздействие върху свободните радикали.

Повишава имунитета, спомага за урегулирането на кръвното налягане, при чернодробни проблеми, за детоксикация, при настинки и грип, при бронхит, бъбречни оплаквания, за повишаване секрецията на млечните жлези при кърмещи майки, при хелоройди и разширени вени, за отслабване, при заболявания на щитовидната жлеза, гастрит и диабет, кашлица.

Бзакът се използва също като диуретик и потогонно средство; има добри антисептични качества.

Интересни факти от природата    -  Научно доказан факт е,  че преди да отлетят на юг, лястовиците зареждат организма си за дългия и опасен преход, като дни наред се хранят изключително със зърна от черен бъз.

В народната медицина бъзакът се използува още от древността

Повече детайли

15 Артикула

12,90 лв.

Повече информация

Бъзакът има благотворно въздействие върху тонуса на кръвоносните съдове; подобрява еластичността на венозните стени и оптимизира кръвообращението в периферните органи. На това се дължи и лечебният ефект на продукти от черен бъз при разширени вени и хемороиди.

Едно от въздействията на лековития Бъзак:  -  има множество изследвания с доказателства за силния диуретичен ефект на растението. Именно това позволява да се установи контрол върху килограмите и да се постигне редукция на килограмите.

Освен това програмите с Бъзак оптимизират метаболизма и мастната обмяна.