Хининов шампоан за изтощена коса с билки 250 мл

Хининов шампоан за изтощена коса с билки 250 мл

9.20 лв.

Укрепва корените, спира косопада, подобрява структурата на косъма.

Съдържа екстракт от чувен.

Категория:

Описание

Смяната на сезоните се отразява стресиращо на косата ни, ето защо е важно да я подхранваме и укрепваме а в същото време да се погрижим и за състоянието скалпа си. Хининът ускорява микроциркулацията и укрепва космения фоликул като стимулира растежа на здрава, силна и красива коса. Редовната употреба на продукти за коса съдържащи хинин, значително подобрява общото й състояние  и  тя става гъста, еластична и здрава.  Хининът е бял кристален алкалоид с аналгетично и противовъзпалително действие, и е един от трийсетте алкалоида, които се съдържат в кората на хининовото дърво. Хининът успява да достигне до фоликула на косъма като го заздравява, неговите антибактериални свойства успокояват скалпа, борят се срещу пърхота и замърсяванията и подпомагат обмяната на вещества в кожата, Особено подходящ е за дамите които поддържат често косатата си чрез термична обработка.

 

Начин на употреба: Разпенете и масажирайте, след което изплакнете. За оптимални резултати използвайте в комбинация с билковия балсам за коса. Избягвайте контакт с очите и устните. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете обилно с вода.

INCI: Aqua, Saponaria officinalis extract, Imidazolidiny Urea, Jojoba oil, Avocado oil, Castor oil, Panthenol, Hydrolized Wheat Protein, Linum usitratissimum extract, Acnibio, Chenopodium b. henricus.

Произход: България

250 мл

Go to Top