За нас

bilkarkata.bg  /     БИЛКАРКАТА  ЕООД

Млада жена обичаща живота и красотите в него,  желаеща да помага и съдейства на хората в търсенето им на здраве, хармония, лично самочувствие,  различни вкусове и аромати, уникалност и идентичност.

Целта ми е, когато клиентите влязат в магазина, просто да нямат желание да си тръгнат. Да се чувстват обгърнати от магията на целебните билки и подправки. Да усещат витаещата магия. Щастлива съм, защото ми се получава.

Най голямото ми удоволетворение е когато чуя похвалите от техните уста, или най вече когато съм успяла с нещо да им помогна и те се върнат онлайн за да ми благодарят лично.

Насочила съм усилията си във подпомагането на българското производство, поради тази причина голяма част от продуктите който продавам в онлайн магазина са произведени в България.

Старая се да запознавам клиентите на магазина с всички известни ми алтернативни методи за подпомагане благосъстоянието на нашите физически и духовни тела чрез консумацията на чайове, отвари, подправки, правилно хранене и приемане на супер храни и т.н

Целта ми е да направя моето и вашето ежедневие по приятно, леко, цветно, ароматно и щастливо... но това ще се получи само с вашата помощ и желание.

Важно е качеството на живот, а то се диктува най-вече от здравета.

Благодаря Ви че се интересувате от мен и онлайн магазинът ми, благодаря Ви и че отделихте от времето си за да се запознаете със това което правя.

Сърдечни благодарности.

Желая Ви успех, благоденствие и изобилие.

Очаквам ви...