Най-продавани

Информация

Specials

Нашите магазини

Нашите магазини

ул. "Кърниградска" 2, 1000 София

За нас

bilkarkata.bg  /     БИЛКАРКАТА  ЕООД

Млада жена обичаща живота и красотите в него,  желаеща за да помага и съдейства на хората в търсенето им на здраве, хармония, лично самочувствие,  различни вкусове и аромати, уникалност и идентичност.

Постарала съм се да създам уютна и неповторима атмосфера във реалният Магазин Билкарката който се намира на ул.Кърниградска N2 в самият център на София

Целта ми е, когато клиентите влязат вътре в магазина, просто да нямат желание да си тръгнат. Да се чувстват обгърнати от магията на целебните билки и подправки. Да усещат витаещата магия във въздуха. Щастлива съм, защото ми се получава.

Най голямото ми удоволетворение е когато чуя похвалите от техните уста, или най вече когато съм успяла с нещо да им помогна и те се върнат за да ми благодарят лично.

Магазинът е открит на 08 Февруари 2016 година с името Малката Билкарка което в последствие на 08.10.2017г преминава просто в БИЛКАРКАТА. Това е първият по вида си бутиков магазин специализиран в продажбата на билки и подправки, сладка приготвени по домашни рецепти, мед, насипно кафе и още много други, като билкова и натурална козметика и прочие...

Насочила съм усилията си във подпомагането на българското производство, поради тази причина голяма част от продуктите който продавам в магазина са произведени в България.

Старая се да запознавам клиентите на магазина с всички известни ми алтернативни методи за подпомагане благосъстоянието на нашите физически и духовни тела чрез консумацията на чайове, отвари, подправки, правилно хранене и приемане на супер храни и т.н

Целта ми е да направя моето и вашето ежедневие по приятно, леко, цветно, ароматно и щастливо... но това ще се получи само с вашата помощ и желание.

Благодаря Ви че се интересувате от мен и магазинът ми, благодаря Ви и че отделихте от времето си за да се запознаете със това което правя.

Сърдечни благодарности.

Желая Ви успех, благоденствие и изобилие.

Очаквам ви...