Зеолит на прах

Зеолит на прах

58.00 лв.

За блестяща кожа и младежки вид, за правилно протичане на очистителните и метаболитни процеси в организма. При проблеми и за поддръжка на сърдечносъдовата система, при  високо кръвното налягане, стомашно-чревни разстройства, гастрит, язва, диабет, дори и при ракови заболявания. Може да бъде ползван и в съпътстващата терапия при болните от диабет. Той нормализира нивата на кръвната захар без нуждата от инсулин и подобрява чувствителността на клетките към него. Едно решение дадено ни от майката природа.

Категория:

Описание

В помощ на имунната система и всички метаболитни процеси извършващи се в човешкото тяло.
Задължително пиийте поне 2 литра вода на ден. Идеалната опция би била ако разполагате с вода KANGEN. За повече информация свържете се с нас.

 

Структурата на зеолита напомня пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. При попадането на зеолита в течност между неговите кристали и средата започва активен йонообмен. Този процес практически очиства организма от отровни вещества. Клиноптилолитът задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други.

Химически анализ на двойно активиран природен зеолит с високо съдържание на клиноптилолит показва, че той се справя с най-големите замърсители в природата – мед, цинк, олово, въглероден и серен двуокис. С него се обезвреждат дори радиоактивни отпадъци. Не е тайна, че след катастрофата в Чернобил тонове зеолит са били разпръснати за почистване на замърсената територия около атомната централа. Тонове зеолит са изсползвани и при аварията във АЕЦ Фукушима.

Профилактичното му и лечебно действие при проблеми със сърдечносъдовата система, кръвното налягане, стомашно-чревни разстройства, гастрит, язва, диабет, дори ракови заболявания са доказани от редица изследвания. Най-бърз ефект се постига при йонизирането на вода с клиноптилолит – безсънието, потенето, проблемите с кръвното налагане и с кръвната захар отшумяват първи. Има защо Световната организация на учените да го обявяви за минерал на 20-ти век.

Специфика: Минералът формира скелетна решетка със структура, която наподобява пчелна пита. Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност клиноптилолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Безкрайно благодатна тема за учените е да изследват защо водата, обработена с клиноптелолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Жителите на Източните Родопи употребяват йонизирана с клиноптилолит вода и не познават болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната системи.

 

Приложение на зеолита на прах

Това е мощен антиоксидант под форма на прах, който помага на тялото в борбата му срещу свободните радикали. Той влияе благотворно върху цялостното функциониране на организма. Неговите лечебни действия се изразяват в нормализирането на кръвното налягане, изчистването на кожата, облекчаването на безсънието и предпазването от язви, гастрити, както и проблеми със сърдечно-съдовата система. Освен за пречистване на тялото от токсини, минералът се ползва за укрепване на имунната система и нормализиране на киселинно-алкалния баланс. Клиноптилитът може да бъде ползван и в съпътстващата терапия при болните от диабет. Той нормализира нивата на кръвната захар без нуждата от инсулин.

Заглавие

Go to Top