Най-продавани

Информация

New products

Specials

Разгледани продукти

МАСЛО ОТ ШИПКИ Преглед отблизо

МАСЛО ОТ ШИПКИ 20ml

3800223415509

Нов продукт

Студено пресовано масло без химически добавки. Освен овлажняващия и подхраващ ефект, маслото от шипки е известно с това, че действа благотворно както върху бръчки, така и върху белези.
Изключително богато на витамин С, както и на есенциални мастни киселини, шипковото масло е подходяшо най-вече за суха и зряла кожа. Напълно достатъчно е да разтриете между дланите си две капки от него, за да намажете цялото лице, както и околоочния контур, вечер вместо с нощен крем.
маслото от шипки е много силен антиоксидант, който има ефект на клетъчно ниво, буквално обновявайки кожата.

Може да се използва и върху скалпа, ако страдате от сърбеж и сух пърхут. Достатъчно е да добавите няколко капки във вашия шампоан.

Повече детайли

1 Артикул

Внимание: Последни наличности!

9,20 лв.

Повече информация

Маслото от шипки е полезно за кожата, косата и ноктите, тъй като е богато на OMEGA 3.

Summary

  • Product Name:МАСЛО ОТ ШИПКИ 20ml
  • Product Reference: 3800223415509
  • Price: 9,20 лв.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Студено пресовано масло без химически добавки. Освен овлажняващия и подхраващ ефект, маслото от шипки е известно с това, че действа благотворно както върху бръчки, така и върху белези. Изключително богато на витамин С, както и на есенциални мастни киселини, шипковото масло е подходяшо най-вече за суха и зряла кожа. Напълно достатъчно е да разтриете между дланите си две капки от него, за да намажете цялото лице, както и околоочния контур, вечер вместо с нощен крем. маслото от шипки е много силен антиоксидант, който има ефект на клетъчно ниво, буквално обновявайки кожата. Може да се използва и върху скалпа, ако страдате от сърбеж и сух пърхут. Достатъчно е да добавите няколко капки във вашия шампоан.
Path: > МАСЛО ОТ ШИПКИ 20ml