Най-продавани

Информация

Specials

Разгледани продукти

Билков Спрей за Гърло с Мента

Нов продукт

Билков Спрей за Гърло с Мента

Състав: мента, смрадлика, росопас, невен, риган и прополис.

Повече детайли

2 Артикула

Внимание: Последни наличности!

10,99 лв.

Повече информация

Билков Спрей за Гърло с Мента

100% Натурален билков продукт!

Не съдържа химически добавки, консерванти, парабени и стабилизатори.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Билка Чудодейка

Състав: мента, смрадлика, росопас, невен, риган и прополис.

Болното гърло е често срещан и неприятен симптом, който е характерен за късните есенни и студените зимни месеци на годината. Проблемите с гърлото обаче може да ни споходят най-неочаквано по всяко време на годината. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, ние създадохме Спрей за гърло с лавандула. Той облекчава болките в гърлото и освежава дъха. Съвместим е с хомеопатично лечение.

Начин на приемане: Да се впръсква в гърлото 3 до 4 пъти на ден без да се приемат храна и напитки поне 10 минути след това.

Острите вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища също започват с болки и дразнене в гърлото. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, предлагайки ви една безвредна и ефикасна изцяло натурална алтернатива, ние създадохме Спрей за гърло с мента. Спреят не само облекчава болките в гърлото, но и освежава дъха ви. За тези от вас, които прилагат хомеопатично лечение, създадохме Спрей за гърло с лавандула, подробно описане на който можете да открете тук.

Симптомите при болно гърло са особено неприятни. Те се свеждат до парене и дразнене в областта на гърлото; усещане за сухота; кашлица; остра импулсивна или продължителна болка при преглъщане, която понякога може да засегне както ушите, така и врата, загуба на гласа, болка при говор и др. Ако болното гърло не бъде излекувано навреме, то може да причини остри нфекции на дихателните пътища. Леченето на проблемното гърло с билки е особено ефикасно, дава бързи резултати и няма негативни странични ефекти. Спреят за гърло с мента, освен изброените вече позитиви, е лесен и приятен за употреба както от възрастни, така и от деца.

В състава на Спрея за гърло освен ментата влизат билките смрадлика, росопас, невен, риган и прополис.

Ментата осезаемо облекчава болката и всякакви други неразположения, дължащи се на спазми и раздразненя. Нормализира дишането, успокоява ларинкса и фаринкса, подпомага организма ни в борбата му с възпалителните процеси и агресивните външни влияния.

Смрадликата има доказано антисептично и противовъзпалително действие. Тя е изключително подходяща за третиране на проблеми в устната кухина и гърлото от всякакво естество.

Росопасът трайно и осезаемо облекчава спазмите, болките и дскомфорта в гърлото. Има ясно изразено антисептично действие.

Невенът действа противомикробно и способства за бързото заздравяване на рани и раздразненя на кожата и лигавицата.

Риганът има отхрачващо и антикашлично действие. Осезаемо облекчава обострените състояния на трахеити, бронхити и други възпаленя на дихателните пътища.

Прополисът действа противовъзпалително, антисептично, антивирусно, противогъбично. Той осезаемо стимулира имунитета и успешно се справя с всякакви възпаления и неразположения в областта на гърлото.

Summary

  • Product Name:Билков Спрей за Гърло с Мента
  • Product Reference: 0612520476243
  • Price: 10,99 лв.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Билков Спрей за Гърло с Мента Състав: мента, смрадлика, росопас, невен, риган и прополис.
Path: > Билков Спрей за Гърло с Мента