Най-продавани

Информация

Specials

Разгледани продукти

Билков Спрей за Гърло с Лавандула

Нов продукт

Билков Спрей за Гърло с Лавандула

Състав: лавандула, смрадлика, невен, риган, камшик и прополис.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

10,99 лв.

Повече информация

Билков Спрей за Гърло с Лавандула

100% Натурален билков продукт!

Не съдържа химически добавки, консерванти, парабени и стабилизатори.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Билка Чудодейка

Състав: лавандула, смрадлика, невен, риган, камшик и прополис.

Болното гърло е често срещан и неприятен симптом, който е характерен за късните есенни и студените зимни месеци на годината. Проблемите с гърлото обаче може да ни споходят най-неочаквано по всяко време на годината. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, ние създадохме Спрей за гърло с лавандула. Той облекчава болките в гърлото и освежава дъха. Съвместим е с хомеопатично лечение.

Начин на приемане: Да се впръсква в гърлото 3 до 4 пъти на ден без да се приемат храна и напитки поне 10 минути след това.

Острите вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища също започват с болки и дразнене в гърлото. За да ви помогнем да се справите с непрятните симптоми на болното гърло, ние ви предлагаме една безвредна и ефикасна изцяло натурална алтернатива в лицето на нашия продукт Спрей за гърло с лавандула. Спреят не само облекчава болките в гърлото, но и освежава дъха ви. Съвместим е с хомеопатчно лечение и има мек лавандулов вкус.

Симптомите при болно гърло са особено неприятни. Те се свеждат до парене и дразнене в областта на гърлото; усещане за сухота; кашлица; остра импулсивна или продължителна болка при преглъщане, която понякога може да засегне както ушите, така и врата, загуба на гласа, болка при говор и др. Ако болното гърло не бъде излекувано навреме, то може да причини остри нфекции на дихателните пътища. Леченето на проблемното гърло с билки е особено ефикасно, дава бързи резултати и няма негативни странични ефекти. Спреят за гърло с лавандула, освен изброените вече позитиви, е лесен и приятен за употреба както от възрастни, така и от деца.

В състава на Спрея за гърло освен лавандулата влизат билките смрадлика, невен, риган, камшик и прополис.

Лавандулата притежава ясно изразено болкоуспокояващо и дезинфекционно действие. Успокоява нервната система и премахва спазмите на гладката мускулатура.

Смрадликата има доказано антисептично и противовъзпалително действие. Тя е изключително подходяща за третиране на проблеми в устната кухина и гърлото от всякакво естество.

Невенът действа противомикробно и способства за бързото заздравяване на рани и раздразненя на кожата и лигавицата.

Риганът има отхрачващо и антикашлично действие. Осезаемо облекчава обострените състояния на трахеити, бронхити и други възпаленя на дихателните пътища.

Камшикът е изключително подходящ за третиране на възпаления на гърлото заради силното си болкоуспокояващо и антисептично действие.

Прополисът действа противовъзпалително, антисептично, антивирусно, противогъбично. Той осезаемо стимулира имунитета и успешно се справя с всякакви възпаления и неразположения в областта на гърлото.

Summary

  • Product Name:Билков Спрей за Гърло с Лавандула
  • Product Reference: 0612520476151
  • Price: 10,99 лв.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Билков Спрей за Гърло с Лавандула Състав: лавандула, смрадлика, невен, риган, камшик и прополис.
Path: > Билков Спрей за Гърло с Лавандула