Студено пресовано Масло от бял трън 100 мл

Нов продукт

Природен антиоксидант 

Подпомага черния дроб и възстановяването на чернодробните клетки, пречиства кръвта и възпрепятства оксидативния стрес при външни токсични въздействия; 

Произход: България

Вкус и аромат: Наподобяващ олио, почти без аромат.

Използва се за: Това е натурален природен елексир срещу постоянна умора, напрежение, чувство за тревожност, агресия, нервност, депресия – симптоматиката на затормозения черен дроб

Ползи: Пречиства черният дроб и кръвта, спомага функцията на жлъчката, изключително силен антиоксидант, подсилва либидото, помага при хронични алергии, особено множествена химична чувствителност, кожни заболявания, хронични екземи и псориазис.

Интересни факти:

Според традиционната китайска медицина различните органи и системи изпитват прилив на енергия в зависимост от сезоните. Пролетта е сезонът през който енергията на черния дроб е в пълна сила и както е наблюдавано в много култури от целия свят, eнай-подходящото време за поддържането на здравето му. Затова след зимата се правят най-много диети за пречистване и детоксикация. Доказано е и, че на молекулярно ниво регенерирането на увредените клетки е най-успешно след пролетното равноденствие.

Въз основа на разбирането за функцията на органите в организма, черният дроб отговаря за гладкия поток на енергията и кръвта, както и за още над 500 жизнено важни функции. Енергията, която тече гладко, е в състояние да елеминира натрупването на токсини, стрес и напрежение. През зимата е обичайно хората да загубят малко здравословните си навици. През по-студените месеци по-често пребиваваме на закрито, което обикновено намалява физическата активност. Освен това студеното време и многото празници през този сезон ни вдъхновява за по-тежък избор на храна и напитки, което допълнително задържа чернодробната енергия.

Черният дроб е органът, който е най-силно засегнат от излишен стрес и отрицателни емоции.Повече детайли

20 Артикула

Налично

22,00 лв.

Повече информация

Прием: Eдна чаена лъжичка(2мл) сутрин и вечер 30 минути преди ядене

Маслото от бял трън е богато на биоактивни съставки. Доказано е, че подпомага възстановяването на чернодробните клетки и възпрепятства оксидативния стрес при външни токсични въздействия;благоприятства дейността на жлъчка и панкреас;способства за укрепване на имунната система и отделянето на вредните вещества.

Белият трън е билка подходяща за всеки, който живее в при условия на стрес и замърсена околна среда;употребява алкохол, цигари, лекарства и др. вредни вещества. Способства за укрепване на имунната система и отделянето на вредните вещества, благоприятства дейността на жлъчка и панкреаса; 

За производството на маслото се използват първокачествени семена на билката Silybum Marianum. Маслото се извлича при конторлиран процес с отрицателна температура до - 45* C и ниско налягане.

Прием: Започнете с една чаена лъжичка (2мл) сутрин, 30 минути преди ядене и постепенно увеличете до три пъти на ден.

Без: ГМО, консерванти, оцветители и аромати..

*Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Summary

  • Product Name:Студено пресовано Масло от бял трън 100 мл
  • Product Reference: 1086
  • Price: 22,00 лв.
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.19 kg
  • Description: Природен  антиоксидант  Подпомага черния дроб и възстановяването на чернодробните клетки, пречиства кръвта и възпрепятства оксидативния стрес при външни токсични въздействия;  Произход : България Вкус и аромат : Наподобяващ олио, почти без аромат. Използва се за : Това е натурален природен елексир срещу постоянна умора, напрежение, чувство за тревожност, агресия, нервност, депресия – симптоматиката на затормозения черен дроб Ползи : Пречиства черният дроб и кръвта, спомага функцията на жлъчката, изключително силен антиоксидант, подсилва либидото, помага при хронични алергии, особено множествена химична чувствителност, кожни заболявания, хронични екземи и псориазис. Интересни факти : Според традиционната китайска медицина различните органи и системи изпитват прилив на енергия в зависимост от сезоните. Пролетта е сезонът през който енергията на черния дроб е в пълна сила и както е наблюдавано в много култури от целия свят, eнай-подходящото време за поддържането на здравето му. Затова след зимата се правят най-много диети за пречистване и детоксикация. Доказано е и, че на молекулярно ниво регенерирането на увредените клетки е най-успешно след пролетното равноденствие. Въз основа на разбирането за функцията на органите в организма, черният дроб отговаря за гладкия поток на енергията и кръвта, както и за още над 500 жизнено важни функции. Енергията, която тече гладко, е в състояние да елеминира натрупването на токсини, стрес и напрежение. През зимата е обичайно хората да загубят малко здравословните си навици. През по-студените месеци по-често пребиваваме на закрито, което обикновено намалява физическата активност. Освен това студеното време и многото празници през този сезон ни вдъхновява за по-тежък избор на храна и напитки, което допълнително задържа чернодробната енергия. Черният дроб е органът, който е най-силно засегнат от излишен стрес и отрицателни емоции.
Path: > > Студено пресовано Масло от бял трън 100 мл