Какао Алкализирано 22% Преглед отблизо

Какао Алкализирано 22%

Нов продукт

Интересни факти: Какаото на прах, не се добива от какаови зърна, както може би повечето хора мислят. То е извлек от какаовото масло, което се извлича като паста. Тя съхне и става на прах. За да се неутрализира естествената му киселинност, какаото се третира с алкална основа, това от своя страна спомага за по лесната му разтворимост и то не става на буци. Колкото по висок е процента на алкализация, толкова по лесно се разтваря какаото.

Ползи: Стимулира производството на серотонин в организма и по този начин ни кара да се чувстваме щастливи и доволни.

Произход: Перу

Вкус и аромат: Подобно на черен шоколад: ароматно - вкусено, шоколадово горчив

Използва се за: Ежедневно за приготвяне на напитки, в кухнята и сладкарството.

Повече детайли

16 Артикула

3,36 лв.

Повече информация

Какаото на прах, не се добива от какаови зърна а от тяхното хидролитично пресоване, при което се извлича какаова паста, която се суши и смила на прах.

Какаото има висока киселинност, която е причина то да реагира добре в рецепти с набухвател като сода бикарбонат, която е натурална алкална съставка и много добре спомага за неутрализиране на неговата киселинност.

Summary

  • Product Name:Какао Алкализирано 22%
  • Product Reference: 2044
  • Price: 3,36 лв.
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Интересни факти : Какаото на прах, не се добива от какаови зърна, както може би повечето хора мислят. То е извлек от какаовото масло, което се извлича като паста. Тя съхне и става на прах. За да се неутрализира естествената му киселинност, какаото се третира с алкална основа, това от своя страна спомага за по лесната му разтворимост и то не става на буци. Колкото по висок е процента на алкализация, толкова по лесно се разтваря какаото. Ползи : Стимулира производството на серотонин в организма и по този начин ни кара да се чувстваме щастливи и доволни. Произход : Перу Вкус и аромат : Подобно на черен шоколад: ароматно - вкусено, шоколадово горчив Използва се за : Ежедневно за приготвяне на напитки, в кухнята и сладкарството.
Path: > > Какао Алкализирано 22%