Най-продавани

Информация

Specials

Разгледани продукти

Билков лосион против косопад 100 мл Преглед отблизо

Билков лосион против косопад 100 мл

8003

Нов продукт

Спрете косопада

Eкстракти от коприва, орех, репей, чувен, дъбови кори и люта чушка.

Миксът от добре подбрани билки максимално стимулира растежа на косата и заздравява косъма. Ефикасно се бори с загубата на косата и едновременно с това, я прави ефирно мека, заздравена и бляскава. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

8,50 лв.

Повече информация

Начин на употреба: След измиване на косата с памучен тампон напоен с лосиона, втрийте в корените с леки кръгови движения. Не се изплаква след това с вода!!! Избягвайте контакт с очите и устните. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете обилно с вода. Ако усетите дразнене, прекратете употребата.

Интересни факти  -  Защо космите започват да изтъняват в определени зони на темето? Тестостеронът, който се отделя при мъжете и в по-малко количество при жените, се преобразува в по-активния хормон дихидротестостерон (ДХТ) под влияние на ензима 5-алфа-редуктаза. Този ензим се среща предимно в скалпа и простатата. Високото ниво на ДХТ е обвързано с високите нива на ензима. Новообразувалият се активен хормон прониква в клетките на фоликула и нарушава синтеза на белтъците, отговорни за образуването на косъма. Фоликулът става по-малък по размер и всеки следващ косъм има по-кратка растежна (анагенна) фаза. По принцип в анагенната фаза матриксните клетки се делят бързо и раздвижват космената луковица. Там те се трансформират в клетки, които формират обвивката и стъблото на косъма. Образува се медула, кортекс и кутикула на косъма. Процесът завършва с отделяне на кератин, който е основната градивна единица на стеблото и кератинизация на клетките на корена. Растежната фаза е продължителна – между 3 и 8 години. Тя представлява 85 % от времето на растеж на косъма.

INCI: Aqua, Propolis, Zink, Ethanol alcohol, Ascorbic acid, Salicylic acid, Resorcinol, Vitamin B, Plantago Major extract, Beeswax, Juglandis regia, Urtica Dioica, Arctium lappa, Quercus robur, Chenopodium b. henricus, Cayenne pepper, Capsicum frutescens.

Произход: България

100 мл

Summary

  • Product Name:Билков лосион против косопад 100 мл
  • Product Reference: 8003
  • Price: 8,50 лв.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.15 кг
  • Description: Спрете косопада Eкстракти от коприва, орех, репей, чувен, дъбови кори и люта чушка. Миксът от добре подбрани билки максимално стимулира растежа на косата и заздравява косъма. Ефикасно се бори с загубата на косата и едновременно с това, я прави ефирно мека, заздравена и бляскава. 
Path: > > Билков лосион против косопад 100 мл