Най-продавани

Информация

New products

Разгледани продукти

МУЛТИ-ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА ЕКСТРЕМНО СУХА КОЖА Преглед отблизо

МУЛТИ-ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ С ХИАЛУРОН

Нов продукт

Произход: Българска билкова козметика

Предназначение: За поддържане в идеално състояние и подхранване на вашата кожа, най - вече през пролетно летният сезон. Без парфюм. Хипоалергенен продукт. 

МУЛТИ-ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА ЕКСТРЕМНО СУХА КОЖА С ХИАЛУРОН

Употреба: След измиване и подсушаване се нанася един-два пъти дневно на цяло тяло или по нуждаещите се участъци. Окосмените части на главата също могат да се намазват вечер или сутрин един-два часа преди измиване, действа изключително подхтанващо.

Преди употреба, направете проба за съвместимост с вашата кожа!

Биологично-активни компоненти:

  • Хиалуронова киселина
  • Алантоин
  • Растителен глицерин,
  • Пчелен восък
  • Уреа 8 %
  • Дерматологично тестван 

  • Съхранение: Добре затворен, при 10 – 25°C

    Флакон, 200 ml

Повече детайли

6 Артикула

8,50 лв.

Повече информация

Емулсията за ръце, тяло, лакти и колене е идеалният продук за да доставите на кожата си необходимите микро елементи за да й придадете, гладкост, еластичност и мекота. Хиаулороновата киселина е линеен неразтворим полимер. Тя е един от най-разпространените мукополизахариди (глиюкозаминогликани), синтезиран от всички живи организми. Хиалуроновата киселина поддържа кожата млада, опъната и гладка.

Дермато-козметични ефекти и предназначение:
Хидратира интензивно, дълбоко и трайно кожата, като поглъща водните пари, образува задържащ влагата филм, подпомага натуралния овлажняващ фактор (NMF). Успокоява, омекотява и заглажда кожата. Предотвратява залющването. Възстановява тургора и еластичността й. Придава й плътност и обем. Подобрява защитните функции и адаптивността й. Благоприятства обновяването на епидермиса. За поддържане на чувствителна и нормална кожа на цялото тяло след преизсушаване от атмосферни, битови и професионални фактури и в интервалите между активно лечение на състояния, придружени със сърбеж, сухота и залющване.