Най-продавани

Информация

Specials

Разгледани продукти

Какао на зърна трошено Преглед отблизо

Какао на зърна трошено

Нов продукт

Ползи: Какаовите зърна са изкючителен антиоксифант, подобряват кръвообръщението в мозъка, помагат при депресия и предменструален синдром, подтискат апетита и подобряват метаболизма, регулират нивата на холестерол и кръвна захар, съдържат полифеноли и магнезий, които подпомагат сърдечносъдовата система, намаляват риска от рак, инфаркт, инсулт и диабет (за тази цел трябва да се консумират цели). Богати са на минерали като калций, манган, желязо, цинк, хром, магнезий, на много протеини, фибри, на витамини А, Б-комплекс, Е, С. Съдържат, белтъчини, въглехидрати и мазнини които са много лесно усвойми и зареждат тялото с енергия. В състава им се съдържат над 200 полезни за организма съединения.

Произход: Перу

Вкус и аромат: Подобно на черен шоколад: хрупкав, ароматно - вкусен и горчив

Използва се за: Като добавка към диети, утоляване на глада в екстремни ситуации.

Интересни факти: В древността какаовите зърна били по-ценни от златото, използвали ги като разменна валута. Наричани са още "Кафявото злато на боговете".

Повече детайли

8 Артикула

Налично

3,60 лв.

Повече информация

- Намаляват високото кръвно налягане,  регулират нивата на кръвната захар и холестерола.

- Изключителна Супер храна за организма - Богати са на минерали като калций, манган, желязо, цинк,      хром, магнезий, на много протеини, фибри, на витамини А, Б-комплекс, Е, С.

-Може да бъде ефикасен заместител на кафето

-За здраво сърце

-При детоксикация

-Богато на антиоксиданти

-При диета и за добро настроение (съдържат серотонин)

Summary

  • Product Name:Какао на зърна трошено
  • Product Reference: 2046
  • Price: 3,60 лв.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Ползи : Какаовите зърна са изкючителен антиоксифант, подобряват кръвообръщението в мозъка, помагат при депресия и предменструален синдром, подтискат апетита и подобряват метаболизма, регулират нивата на холестерол и кръвна захар, съдържат полифеноли и магнезий, които подпомагат сърдечносъдовата система, намаляват риска от рак, инфаркт, инсулт и диабет (за тази цел трябва да се консумират цели). Богати са на минерали като калций, манган, желязо, цинк, хром, магнезий, на много протеини, фибри, на витамини А, Б-комплекс, Е, С. Съдържат, белтъчини, въглехидрати и мазнини които са много лесно усвойми и зареждат тялото с енергия. В състава им се съдържат над 200 полезни за организма съединения. Произход : Перу Вкус и аромат : Подобно на черен шоколад: хрупкав, ароматно - вкусен и горчив Използва се за : Като добавка към диети, утоляване на глада в екстремни ситуации. Интересни факти : В древността какаовите зърна били по-ценни от златото, използвали ги като разменна валута. Наричани са още "Кафявото злато на боговете".
Path: > > Какао на зърна трошено