Най-продавани

Информация

Specials

Разгледани продукти

Конопено семе белено Преглед отблизо

Конопено семе белено

Нов продукт

Интересни факти: Конопът е една от най-старите растителни култури в света, то понижава кръвното налягане и чисти плаките в артериите, като ги освобождава от натрупания холестерол. Подобрява зрението, може да се ползва като превенция срещу всички видове рак, поддържа мозъчните клетки в отлично здраве.

Произход: ЕС

Вкус и аромат: Приятен аромат, силно наподобяващ този на слънчогледовото семе и с лек привкус на лешник

Използва се за: Поръсване на сосове и салати, десерти, тонизиращи напитки, енергийни барове. Оптималният дневен прием, което се счита, че е полезно и е с лечебна цел, не трябва да надвишава 42гр, което се равнява на 4 супени лъжици с връх.

Ползи: Има благоприятно влиянието върху кожата, сърцето, нивата на кръвна захар, подобрява концентрацията. Съдържа силиций, , германий,цинк, калций,магнезий, желязо,хром и пълен спектър витамини от всички групи.

Повече детайли

7 Артикула

Налично

1,90 лв.

Повече информация

Интересни факти:

Произход:

Вкус и аромат:

Използва се за:

Ползи:

Summary

  • Product Name:Конопено семе белено
  • Product Reference: 2060
  • Price: 1,90 лв.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Интересни факти : Конопът е  една от най-старите растителни култури в света, то понижава кръвното налягане и чисти плаките в артериите, като ги освобождава от натрупания холестерол. Подобрява зрението, може да се ползва като превенция срещу всички видове рак, поддържа мозъчните клетки в отлично здраве. Произход : ЕС Вкус и аромат : П риятен аромат, силно наподобяващ този на слънчогледовото семе и с лек привкус на лешник Използва се за : Поръсване на сосове и салати, десерти, тонизиращи напитки, енергийни барове. Оптималният дневен прием, което се счита, че е полезно и е с лечебна цел, не трябва да надвишава 42гр, което се равнява на 4 супени лъжици с връх. Ползи : Има  благоприятно влиянието върху кожата, сърцето, нивата на кръвна захар, подобрява концентрацията. Съдържа силиций, , германий,цинк, калций,магнезий, желязо,хром и пълен спектър витамини от всички групи.
Path: > > Конопено семе белено