Преглед отблизо

Кокосови стърготини

Нов продукт

Интересни факти: Мастните киселини съдържащи се в кокосовата тъкан от която се правят стърготините, спомага за производството на добрия HDL холестерол. Богати са на манган и селен,които активират ензимите и антиоксидантите необходими за предпазване от свободните радикали. Мангана спомага синтеза на повече полови хормони, докато селенът подпомага функцията на щитовидната жлеза.

Произход: Индонезия

Вкус и аромат: Сладък и кокосов

Използва се за: В кулинарията за направата на сладки, сладкиши и торти, като добавка към закуската или бихте могли също да приготвите с тях пилешко месо задушени зеленчуци или да ги включите в панировката на месо, сирене или кашкавал.

Ползи:Подобрява метаболизма и храносмилането. Спомагат по лесното абсорбиране на мастноразтворимите витамини и амино киселини. Спомагат абсорбацията на калий, калций и магнезий. Балансира здравословното производство на хормони. Препоръчват се при хора които страдат от лошо храносмилане,и особено от проблеми с черния дроб и жлъчката. 

Повече детайли

20 Артикула

1,60 лв.

Повече информация

Интересни факти:

Произход:

Вкус и аромат:

Използва се за:

Ползи:

Summary

  • Product Name:Кокосови стърготини
  • Product Reference: 2059
  • Price: 1,60 лв.
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Интересни факти : Мастните киселини съдържащи се в кокосовата тъкан от която се правят стърготините, спомага за производството на добрия HDL холестерол. Богати са на манган и селен,които активират ензимите и антиоксидантите необходими за предпазване от свободните радикали. Мангана спомага синтеза на повече полови хормони, докато селенът подпомага функцията на щитовидната жлеза . Произход : Индонезия Вкус и аромат : Сладък и кокосов Използва се за : В кулинарията за направата на сладки, сладкиши и торти, като добавка към закуската или бихте могли също да приготвите с тях пилешко месо задушени зеленчуци или да ги включите в панировката на месо, сирене или кашкавал. Ползи: Подобрява метаболизма и храносмилането. Спомагат по лесното абсорбиране на мастноразтворимите витамини и амино киселини. Спомагат абсорбацията на калий, калций и магнезий. Балансира здравословното производство на хормони. Препоръчват се при хора които страдат от лошо храносмилане,и особено от проблеми с черния дроб и жлъчката. 
Path: > > Кокосови стърготини