Мащерка Ронена Преглед отблизо

Мащерка Ронена

Нов продукт

Интересни факти: Известна като бабина душица или овчарски босилек. за Мащерката е много важно е да се знае, че употребата й при бременни, може да предизвика преждевременно раждане или аборт. Тя има богато съдържание на етерично масло, което притежава противовъзпалително, болкоуспокояващо,отхрачващо, спазмолитично, антисептично, газогонно действия.

Произход: България

Вкус и аромат: Тревисто-билков

Използва се за:  Подходяща за приготвянето на средиземноморски зеленчуци, свинско, яйца, агнешко, риба и дивеч. Чудесно се комбинира със риган, майорана, розмарин, босилек, салвияни чесън. В комбинация със свежите стръкчета дафинов  и магданоз лист тя може да съживи аромата на задушени ястия, супи и сосове. Самостоятелно подправката е особено приятна в омлети, бъркани яйца, крокети, домати и пица, сосове за риба, супи, с нея могат да се овкусят прекрасно зехтин и различни дипове, рикота, извара или масло,

Ползи: Облекчава болките и неразположението при месечния цикъл при жените, препоръчва се за външно нанасяне при кожни раздразнения. При наличието на пърхут, можете да се обливате със запарка от Мащерка. Препоръчва се при конволсивна кашлица, настинка и грип, алкохолизъм и ревматизъм, при проблеми със стомаха и образуването на газове.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

2,90 лв.

Повече информация

Ароматна билка/подправка чудесно комбинираща се със риган, майорана, розмарин, босилек, салвияни чесън, дафинов  и магданоз. Подходяща за овкусяване на различни видове дипове, зехтин, рикота, извара или масло, както и за подправянето на супи, омлети, крокети, домати, пици,задушени ястия и сосове.

Summary

  • Product Name:Мащерка Ронена
  • Product Reference: 2082
  • Price: 2,90 лв.
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Интересни факти : Известна като бабина душица или овчарски босилек. за Мащерката е много важно е да се знае, че употребата й при бременни, може да предизвика преждевременно раждане или аборт. Тя има богато съдържание на етерично масло, което притежава противовъзпалително, болкоуспокояващо,отхрачващо, спазмолитично, антисептично, газогонно действия. Произход : България Вкус и аромат : Тревисто-билков Използва се за :  Подходяща за приготвянето на средиземноморски зеленчуци, свинско, яйца, агнешко, риба и дивеч. Чудесно се комбинира със риган, майорана, розмарин, босилек, салвияни чесън. В комбинация със свежите стръкчета дафинов  и магданоз лист тя може да съживи аромата на задушени ястия, супи и сосове. Самостоятелно подправката е особено приятна в омлети, бъркани яйца, крокети, домати и пица, сосове за риба, супи, с нея могат да се овкусят прекрасно зехтин и различни дипове, рикота, извара или масло, Ползи: Облекчава болките и неразположението при месечния цикъл при жените, препоръчва се за външно нанасяне при кожни раздразнения. При наличието на пърхут, можете да се обливате със запарка от Мащерка. Препоръчва се при конволсивна кашлица, настинка и грип, алкохолизъм и ревматизъм, при проблеми със стомаха и образуването на газове.
Path: > > Мащерка Ронена