Clean Green

Бъдете част от промяната

Иновативно, екологично, здравословно и природосъобразно почистване и поддържане на хигиената във Вашият дом или офис.
Бъдете „зелени“, бъдете част от промяната.

Към кого е предназначено?

Тенденцията е – към всички, защото всички се нуждаят от здравословна работна и домашна среда, това е фундаментално за един качествен и пълноценен живот. Решението е във Вашите ръце.

Този вид услуга е насочен най-вече към семейства с малки деца и  бебета, бременни жени, хора с алергии и чувствителност към препарати, хора които имат интерес към здравословен начин на живот и такива които се интересуват от природоопазване.

Но също така и към всички останали, които разбират нуждата от предприемане на действия от наша страна за опазването на околната среда, нашето здраве, както и това на скъпите ни хора и домашни любимци.

Доверете ни се и ни дайте възможност да се погрижим за уюта и чистотата на Вашия дом или офис, докато Вие изпълнявате служебните си и персонални задължения.

Предимства

– почистването (на органични замърсявания(изключваме бой, химически замърсявания и оцветявания)) е 6 пъти по добро от всичко познато ни  до сега (всеки препарат,     кърпа, пособие, уред). Без аналог.

  • Не поврежда повърхностите.
  • Само с вода, в случай на много силни и упорити замърсявания се ползват органични помощници.
  • Високо иновативна технология благодарение на която почистената повърхност остава антибактериално почистена.  / подкрепено с изследвания
  • Същата висока технология, не позволява пренасянето на вируси, бактерии и микроби от едно място на друго.
  • Не се генерират отровни води и трудно разградими отпадъци от опаковките на вредните за здравето и природата препарати.
  • Всички повърхности в дома и офисът Ви ще са свободни от вредната битова химия (препарати).
  • Почистените повърхности се замърсяват по-бавно, защото липсата на мазен слой от почистващ препарат (който във всички случаи е на петролна основа) осигурява повърхност която не привлича всичко хвърчащо във въздуха.
  • Ако имате малки деца или домашни любимци, ще е от голямо значение с какво поддържате подовите настилки, а в случая с Clean Green, това Ваше притеснение ще отпадне.
  • Сертификат Climate Positive (Климат Позитив) – въздухът в помещенията където е почистено от Clean Green ще бъде по чист и без отделени в него вредни частици от препарати за почистване.
  • Сертификати и патенти

Какви резултати?

– При основно почистване на жилище или офис, човек който е свикнал с конвенционалните методи на почистване, може да направи сравнение за атмосферата в помещенията с усещането което бихте имали когато излезете навън през лятото след като е валял обилен дъжд, усещането е за чистота и свежест.

– чист въздух

– перфектно почистени повърхности

– здравословна среда (за малки и големи както и за домашните любимци)

– по малко отпадъци

– по-малко отровни води изхвърлени в природата

ЦЕНИ

Абонаментно посещение за поддържане на хигиената за час и половина

50 м2 – 45 лв

60 м2 – 55/60 лв

70 м2 – 75/80 лв

80 м2 – 90/100 лв

до 70 м2 – 80 лв

до 100 м2 – 110 лв

до 150 м2 – 130 лв

Основното почистване  варира от 4.5  лв  до 8 лв на м2  в зависимост от степента на замърсяване на помещенията.

Прозорци:  4.5 лв/м2 при средно замърсяване. При силно замърсени прозорци, цената е по договаряне.

Екологично почистване на кухненски уреди – за да не проникват химикалите от препарати във Вашата храна.

Готварска печка:  55 лв – 95 лв в зависимост от степента на замърсяване. Почиства се с вода и ако е силно замърсена с абсолютно органични помощници като мраморна паста.

Хладилник – празен в зависимост от размера: 55 лв – 75 лв. Почиства се с вода и ако е силно замърсен с абсолютно органични помощници.

Тупане и пране със система RAINBOW  на мека мебел, матраци и килими.

Двоен матрак: 50 лв

Единичен матрак: 35 лв

Килим: 9 лв/м2

Дивани: 20 лв на седящо място

Поръчайте почистване.

Обадете ни се!