KAN – ВРЕЩАНЕ КЪМ

GEN – ПЪРВОИЗТОЧНИКА

Превенция за здраве, детоксикация, подмладяване и забавяне процесите на стареене и укрепване на имунната система.

Най-важното вещество за всяко едно живо същество или растение, това е ВОДАТА. Без вода няма живот. Нашият мозък е почти 90% вода, белият дроб също, 83% от кръвта ни е вода, кожата ни е 80% а мускулите около 75% вода. Тя съставлява 2/3 от нашето телесно тегло и е от съществено и фундаментално значение за правилното протичане на всички процеси в нашите тела. Тя транспортьора и доставя  хранителни вещества и кислород на нашите клетки, подпомага храносмилането,  метаболизма и предотвратява запек(тоест: задържането на отрови в нашето тяло), хидратира ни и предпазва телесните органи и тъкани и в същото време съдържа нула калории.

И въпреки че на външен вид водата не се различава, то нейните качества и свойства могат да бъдат много различни, което от своя страна води и до много голяма разлика в нейната полезност за човешкият организъм.

Всички сме наясно, че чешмяната вода се третира с химикали поради ред причини и има високо съдържание на хлор в себе си. Ежедневната й употреба (къпане, готвене, измиване на храната ни) води до натрупване на тези химикали в нашите тела. Което от своя страна не е никак полезно и здравословно, замисляли ли сте се за това?

При бутилираната вода сериозен е проблема с употребата на пластмасови бутилки направени от поливинилхлорид, който още след четвъртият час се съединява с молекулата на водата която ние по-късно консумираме, а пластмасовата бутилка бива изхвърлена в природата. Ако се замислим над това, и двата факта не са никак приемливи нито полезни.

При положение че имаме кладенец, то бихме могли да се възползваме от този водоизточник но без гаранция от това, че водата би могла да бъде замърсена подпочвено. Тази вода налага непрекъснато контролиране чрез вземане на проби и съхраняването й е скъпо и трудоемко.

Съществува и вариант за филтрирана/дестилирана вода, с което бихте могли да подобрите вкуса й, но най-често тези процеси оставят скъпоценната течност без така необходимите на човешкият организъм полезни минерали от естествени източници, а по този начин се получава едно ежедневно натрупване на дефицити на важните за здравето Ca(калций), Mg(магнезий), K(калий) и Na(натрий).

Ще попитате, ами какъв избор ни остава тогава?

Нека Ви разкажа нещичко на бързо.

През не много далечната 1950 година, Японски учени решават да изследват водата на различни места по света, които се славят със силата на чудодейните си води и хиляди години са запазили статута си на естествени източници на творяща чудеса вода. Такива места са: Lourdes France, Tlacote Mexico, Delhi India, Nordenau. Общото между всички тези „вълшебни“ естествени водоизточници било едно и също, водата в тях изобилствала с високо съдържание на активен водород(Хидроген), известна днес като Алкална или Жива вода с високо съдържание на антиоксиданти.

Японската компания Enagic разработва йонизатор за вода, който да превръща чешмяната в сходна по свойства и качества вода на вече упоменатите вълшебни естествени водоизточници.

Това са Йонизаторите за вода KANGEN.

Думата KANGEN означава завръщане към първоначалното, първоизточника,  към чистата и естествена питейна вода, каквато е имало някога.

Желанието на Enagic е, всички ние да разполагаме в дома си с един чудодеен, вълшебен извор на живот и здраве, точно като онези които се славят вече хиляди години със своя статут на естествени водоизточници творящи чудеса, за да можем ежедневно да творим нашите малки и големи чудеса.

Една от съществените разлики които притежава KANGEN вода е  по  отношение  на  нейната  клъстерна форма, която е сформирана от максимум 4 до 6 молекули Н2О(представляващи нещо като грозд) а не както обикновено от 22 до 24  молекули Н2О на едно място. Това се случва благодарение на процеса на електролизата, който редуцира броя на струпаните в клъстера молекули Н2О, което от своя страна изключително много улеснява преминаването на клетъчната мембрана от водата и съществено засилва процесите на детоксикация, хидратация и регенерация във всеки един организъм.

Водата KANGEN e:

АНТИОКСИДАНТНА: неутрализира свободните радикали и забавя процесите на стареене като в същото време ни прави жизнени и енергични а кожата ни остава млада и сияйна.

АЛКАЛНА: неутрализира окислението в тялото и подпомага метаболитните процеси в него като ускорява изхвърлянето на токсини, намалява стреса, поддържа силна имунната система.

ИМА РЕДУЦИРАН КЛЪСТЕРЕН БРОЙ МОЛЕКУЛИ Н2О: което от своя страна хидратира в пъти по-добре и детоксикира тялото по естествен начин.

Водата е част от ежедневието на всеки един от нас, тя е нещо за което харчим средства 365 дни в годината и това е така, защото без нея не можем. Но замисляме ли се за какво качество харчим средствата си?

Искате ли водата която консумирате да е най-добрата възможна, искате ли най-доброто за себе си, за Вашето тяло, за Вашето семейство и домашните Ви любимци и дори растенията Ви?

KANGEN вода ще Ви даде опция и избор със своите десет различни вида Ph вода.

Екипът ни е тук за да Ви покаже и разкаже, за да Ви предостави възможност сами да се уверите във свойствата и качествата на KANGEN вода. Нашето желание се припокрива с това на Enagic и с радост ще помогнем в придобиването на чудодеен извор в дома на всеки проявил желание да разполага ежедневно с такъв.

Промени водата … промени живота си !